Nabídka:

Menu na pátek 20.9.2019

Polévky:

- Lahodná čočková s restovanou šunkovou klobáskou a opečenými chlebovými krutóny

- Kukuřičný krém s jalapeňos a koriandrem 

Menu: 

150g Hovězí stroganov z nízkého roštěnce, podávaný s pečenou jasmínovou rýží 145,-/155,-

500g Do křupava pečená 1/4 mladé kachničky, podávaná s domácím bramborovým knedlíkem a vinným červeným zelím 145,-/ menu 155,-

140g Kuřecí steak v italské rajčatové omáčce, podávaný s těstovinou spaghetti, zdobený nokem z ricotty, šalvěje, ovčího sýra a parmezánu 135,- /menu 145,- 

STEAK TÝDNE: 

120g 40dní vyzrálý Rump steak, podávaný s hráškovým pyré s mátou, válečky glazované mrkve na zázvorovém másle, omáčkou demi-glace a lístky červené řepy 169,-/ menu 179,-

BURGER TÝDNE: BBQ Chedar and Bacon  

150g Hovězí maso, naše bulka, chipotle BBQ, grilovaná slanina, sýr Chedar, plátky kyselé okurky, rajče, ledový salát, sázené vejce, a malá porce našich domácích amerických brambor  149,-/ menu 159,-

SALÁT TÝDNE: Chicken Strips

120g Kuřecí stripsy v Corn Flakes, podávané na variaci salátu s grilovanou paprikou, rajčaty, červenou cibulkou a dipem z uzených paprik 149,-/menu 159,-

SPECIALITA TÝDNE: Jihoamerická lama

150g Grilovaný hřbet z jihoamerické lamy, podávaný s batátovými hranolkami, chilli čokoládovým demi-glace a salátkem z manga, fenyklu, radicchia a filátek z pomeranče 199,- /menu 209,-


 

 


Presto meat market BISTRO

Presto Meat Market pražském Karlíně nabízí spojení originální gastronomie a moderní řeznické technologie.

Abychom vám toto spojení ukázali v praxi, otevřeli jsme pro vás toto gurmánské bistro. Veškeré pokrmy pro vás připravujeme z našich čerstvých surovin z rukou farmářů, kvalitních dodavatelů či zemědělců.

Pokrmy připravujeme dle trendů moderní gastronomie a za lidové ceny. Pochutnat si můžete nejen na kvalitním mase, ale také na moderních omáčkách vařených několik dní nebo uzeninách z naší domácí výroby. Těšíme se na Vás




Budeme rádi když nám napíšete

Napište nám

Zpráva byla úspěšně odeslána! Brzy se Vám ozveme.

Newsletter

Byli jste úspěšně přihlášeni k odběru!

Budem rádi pokud si nás
přidáte na facebooku do přátel