Nabídka:

 Menu na pátek 13.12.2019

- Dýňový krém s černou čočkou Beluga

- Francouzská cibulačka se sýrovým toastem

 Menu:

 - 150g Pomalu tažená špikovaná falešná svíčková, podávaná s lahodnou svíčkovou omáčkou, domácím karlovarským knedlíkem a terčem z kanadských brusinek a domácí šlehačky 145,-/menu 155,-

- 130g Biftečky z vepřové panenky, podávané na omáčce z marinovaného zeleného pepře a nokem šťouchaných brambor s jarní cibulkou, zdobené teplým salátkem z grilované cibule a mladého tymiánu 145,-/menu 155,- 

 - 130g Grilovaná filátka z mořského vlka, podávané s bramborovo-pastyňákovým pyré, smaženými celerovými hranolkami, zdobené variací salátů s rukolou, řapíkatým celerem a balsamicovou redukcí 145,-/menu 155,- 

STEAK TÝDNE: Filet mignon                                    120g Grilovaný steak z pravé svíčkové, podávaný s hráškovým pyré, glazovanou karotkou, opečenými cherry brambůrky a omáčkou demi glace 169,-/ menu 179,-

NEW BIG BURGER: Pork and goat chees                     200g Vepřový burger v naší bulce, grilovaná slanina, cibulové chutney s pečenou řepou, dip z kozího sýra, listový salát, rukola a malá porce domácích amerických brambor       149,-/menu 159,-

SANDWICH TÝDNE: Beef Rump steak                           150g Rolovaný argentinský Rump steak, podávaný v toustovém americkém chlebu, salát, rajče, grilovaná paprika, rukola, červená cibulka, pikantní dip z pečených uzených paprik a málá porce domácích amerických brambor 149,-/menu 159,-

SALÁT TÝDNE: Belgium Beef Tartar                            120g Tatarský biftek z hovězího ořechu, připravovaný na belgický způsob s majonézou, šalotkou, kapari a okurkami cornichon, doplněný domácími hranolkami a variací salátů s rukolou a jarní cibulkou 159,-/ menu169,-            

SPECIALITA TÝDNE: Flap steak Argentina BBQ                     200g Grilovaný Flap steak marinovaný v naší BBQ, podávaný s domácími hranolkami a variací salátů s řapíkatým celerem, grilovanou paprikou a limetkovo-sezamovým dresinkem  199,-/menu 209,-

 


Presto meat market BISTRO

Presto Meat Market pražském Karlíně nabízí spojení originální gastronomie a moderní řeznické technologie.

Abychom vám toto spojení ukázali v praxi, otevřeli jsme pro vás toto gurmánské bistro. Veškeré pokrmy pro vás připravujeme z našich čerstvých surovin z rukou farmářů, kvalitních dodavatelů či zemědělců.

Pokrmy připravujeme dle trendů moderní gastronomie a za lidové ceny. Pochutnat si můžete nejen na kvalitním mase, ale také na moderních omáčkách vařených několik dní nebo uzeninách z naší domácí výroby. Těšíme se na Vás




Budeme rádi když nám napíšete

Napište nám

Zpráva byla úspěšně odeslána! Brzy se Vám ozveme.

Newsletter

Byli jste úspěšně přihlášeni k odběru!

Budem rádi pokud si nás
přidáte na facebooku do přátel